Wandeling 4 Het stille Brugge

Wandeling 4 Het stille Brugge
Nieuwe uitgave!

De auteur, Bob Warnier, is geboren en getogen in de Langestraat. Van jongsaf was hij dus reeds vertrouwd met het stille Brugge. Deze nieuwe uitgave is door Dirk Van Tieghem geactualiseerd.

In deze wandelgids wordt de bezoeker geen dwingend parcours opgelegd, zodat hij zelf zijn menu kan samenstellen. Het stemmige kwartier werd door filmproducenten dikwijls als filmlocatie uitgekozen. Bob Warnier, die ook vijftien jaar bedrijvig was als filmrecensent, is ook hier weer de geschikte persoon om achter de schermen te laten meekijken.

Het stille Brugge, ook Sint-Annawijk genoemd, is bijzonder rijk aan grote en kleine monumenten. Deze wandelgids zal u duidelijk maken dat één bezoek zelfs niet zal volstaan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ISBN 978 90 77203 17 0
€ 10,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Informatie:

Auteur(s)
Bob Warnier en bijgewerkt door Dirk Van Tieghem
Jaar van uitgave
2021
Uitgever
Uitgaven West-Vlaamse Gidsenkring
ISBN-nummer
978 90 77203 17 0
Aantal pagina's
72 blz.
Formaat
100 x 210 mm hoog
Uitvoering
Softcover
Gewicht (zonder verpakking)
130 gr
Meer over de auteur(s)
Bob Warnier (1936-2020) is een geboren Bruggeling. Hij was de eerste protocolchef van de stad Brugge. Hij is auteur van verschillende boeken en stadsgidsen over de stad. Hij was filmrecensent voor de lokale pers. Jarenlang was hij actief in het bestuur van de Brugse Gidsenkring-Hello Bruges en van de Uitgaven West-Vlaamse Gidsenkring. Dirk Van Tieghem (°1955 - Brugge) was meer dan 20 jaar lang voorzitter van de Gidsenkring Brugge-Hello Bruges. Als germanist is hij een liefhebber en kenner van Guido Gezelle.